Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

DE CE NU MERG DIETELE?

90% dintre cei care urmează diverse diete pentru a slăbi pot recâștiga toate sau măcar o parte din kilogramele pierdute în decurs de cinci ani.

 

În timp ce dietele produc rezultate inițiale impresionante, un nou studiu internațional publicat în The BMJ arată că majoritatea dietelor, indiferent de tipul dietei, duc la scăderea în greutate și la scăderea tensiunii arteriale, dar aceste efecte dorite dispar treptat după un an.

 

Care sunt câteva motive pentru care dietele nu merg?

  • Dieta, împreună cu cântărirea frecventă și compulsivă care o însoțește, poate duce la tulburări alimentare. Potrivit unor studii, persoanele care țin dietă sunt de 5 ori mai  predispuse de a dezvolta o tulburare alimentară decât persoanele care nu o fac.

 

  • Fiecare produs dietetic susține că va fi extrem de eficient „dacă este utilizat simultan cu o dietă sănătoasă și un program regulat de exerciții.” Săriți peste poțiunile magice – alimentația sănătoasă și exercițiile fizice sunt de fapt ingredientele eficiente

 

  •  Când ținem dietă sau ne restricționăm consumul de alimente, putem provoca unele efecte dăunătoare imediate asupra corpului nostru. Aproximativ două treimi din necesarul nostru zilnic de energie este pentru funcțiile esențiale din corpul nostru, în momentul în care ținem aceste “diete minune” este imposibil pentru corpul nostru să primească necesarul zilnic.

 

Persoanele care sunt interesate să slăbească și să se mențină, au nevoie de un plan mai durabil decât să urmeze o dietă. O dietă echilibrată ce nu îți restricționează mâncatul de carbohidrați, proteine sau grăsimi este singura “dietă minune”. În plus poți să fii convins că pe lângă o siluetă mai subțire vei vedea multe îmbunătățiri asupra tenului și sănătății în general.

Alexandra Matiș

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button