Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Cum să te menții FIT și cu noile restricții

Cu restricțiile revenind în forță suntem nevoiți să ne adaptăm situației. Închiderea sălilor nu ar trebui să fie un motiv pentru tine sau un “semn” că trebuie să oprești antrenamentele și procesul pe care l-ai început spre o viață mai sănătoasă. La Reshape, suntem alături de tine și în perioadele grele când simți că ai vrea să renunți.

 

Exercițiile fizice regulate sunt benefice nu doar pentru menținerea greutății, există o serie de beneficii pentru care ar trebui să îți menții rutina de antrenament:

  • susținerea sistemului imunitar (esențial acestei perioade)
  • îmbunătățirea stării de spirit
  • reducerea stresului și anxietății
  • îmbunătățirea somnului

 

NU ÎȚI PIERDE MOTIVAȚIA!

Unul din cele mai importante lucruri este să nu îți pierzi motivația. Sigur ți-ai creat o rutină de mers la sală pentru fiecare zi, iar acum nu mai știi cum să te organizezi. Păstrează-ți rutina, dar adapteaz-o. Aranjează-ți un colțișor în casă dedicat sportului sau folosește echipamentele din bazele sportive. Păstrează orele pe care ți le-ai impus până acum și rutina. În acest mod, schimbările vor fi minime, iar motivația nu ți se va pierde. 

 

NU UITA ÎNCĂLZIREA!

Citește articolul și află de ce este așa importantă încălzirea înaintea oricărui tip de antrenament! 

Creșterea ușoară a ritmului cardiac și a circulației va crește fluxul de sânge către mușchi și va slăbi articulațiile. Acest lucru va reduce riscul de rănire și va însemna mai puțin stres asupra corpului. Modul și durata încălzirii depinde de ce exercițiu vei face.

ÎNCEARCĂ ACESTE EXERCIȚII SIMPLE 

  • Genuflexiuni

Acestea folosesc fiecare mușchi al picioarelor și tonifiază în primul rând partea inferioară a corpului. Acestea te vor ajuta să vă îmbunătățești puterea gambelor și cvadricepsului împreună cu alți mușchi pentru a vă îmbunătăți echilibrul.

 

  • Burpee

Ajută la arderea grăsimilor abdominale mai repede decât orice alt exercițiu sau dietă, dacă este efectuat în mod regulat. Acestea sunt exerciții excelente de ardere a grăsimilor care ajută la construirea mușchilor puternici și la creșterea metabolismului pe parcursul întregii zile.

 

  • Plank

Unul dintre cele mai bune exerciții de ardere a caloriilor, angajează mai mulți mușchi simultan, beneficiind astfel de forța centrală a corpului tău. Nu numai că arde grăsimea din jurul abdomenului, dar oferă și o postură îmbunătățită și flexibilitate.

Alexandra Matiș

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button