Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

De ce este necesar un antrenament personalizat?

Distrugerea grăsimii și formarea mușchilor este un produs secundar al adaptării – dar prea multă adaptare înseamnă că nu te vei schimba. Este vorba de a lucra acea linie subțire între provocarea corpului și arderea lor. Cei mai buni instructori găsesc această linie utilizând periodizarea: programarea sistematică a rutinelor de antrenament pe termen lung printr-o varietate de cicluri zilnice, săptămânale, lunare și anuale. „Dacă desfășurăm același program, de la un an la altul, nu vei progresa. De fapt, te vei înrăutăți „, explică fiziologul de exerciții din Minnesota, Mike T. Nelson, Ph.D.

 

De ce ai nevoie de un program personalizat?

Diferitele tipuri de exerciții pot aduce diferite beneficii pentru sănătate precum:

  • întărirea oaselor cu greutăți 
  • mărirea flexibilității cu întinderi
  • îmbunătățirea sănătății cardiace cu activități aerobice și cardio

Un program de exerciții personalizat este esențial, deoarece îți permite să vezi imaginea de ansamblu. Antrenamentul cu un antrenor personal cu o abordare unică personalizată poate revoluționa sănătatea, energia, succesul și entuziasmul pentru exerciții fizice.

 

De ce ai alege un antrenor personal?

Antrenamentul îndeaproape cu un profesionist din domeniul sănătății și al fitnessului, precum un antrenor personal, îți permite să te antrenezi corect cu cineva ce a dobândit cunoștințe despre fitness prin cursuri recunoscute.

Mulți pasionați de fitness se scufundă în rutinele lor de fitness și lucrează singuri apoi ajung să le lipsească imaginația atunci când vine vorba despre modul în care lucrează, ajungând să aibă același antrenament zilnic.  

 

Citește blogul nostru și află 3 motive pentru care este obligatoriu să apelezi la un antrenor personal.

Hai la RESHAPE STUDIO și beneficiază de primul antrenament cu un antrenor personal de top GRATUIT.

De ce gratuit?

Pentru că vrem să îți demonstrăm că rețeta noastră funcționează de fiecare dată. Și avem extrem de multă încredere în ea.

Alexandra Matiș

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button