Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Cum poți să îți amenajezi o sală de fitness acasă

Acum că pe val este home remote ești pus să te adaptezi situației și să fii cât mai creativ în sânul căminului tău. Oricine are nevoie de un loc al său în care să se regăsească și să uite de task-urile de serviciu în acea pauză scurtă de masă. Reshape Studio te motivează să nu te descurajezi, atunci când simți că oboseala te cuprinde, durerile de spate devin insuportabile sau simți că nu îți găsești locul la biroul improvizat. Pe conceptul că sportul înseamnă sănătate, te provocăm să îți faci propria sală de fitness. Puțină mișcare, pe parcursul zilei te ajută să îți dezmorțești mușchii. În acest mod, reușești să te revigorezi și să te concetrezi mult mai bine la diversele proiecte. Acestea fiind spuse, iată ce misiune ai de făcut în zilele următoare. Însă, nu omite un lucru: ești oricând așteptat să îți iei și un abonament și să faci parte din familia Reshape Studio, locul perfect în care înveți noi tehnici și trăiești fără stres prin sport.

Supune la vot – livingul, dormitorul sau camera de oaspeți

Dacă ai un colț liber în casă, profită de el cât să te deconectezi de la rutina zilnică. Deja noi am stabilit care sunt posibilele spații în care să te desfășori. Pentru femei, decorul casei este important, însă este bine să ai un refugiu în momentul când starea de spirit nu e una pozitivă. Cel mai bine este să cauți un paravan care să mascheze accesoriile de fitness și aparatele pe care le folosești. În primă instanță, alege doar echipamentele care îți sunt necesare și reușesc să se integreze într-un spațiu restrâns. Dacă livingul este locul unde exersezi, atunci singura soluție este să ai la îndemână acele instrumente pe care să le depozitezi la final. La Reshape Studio suntem dornici să îți dezvăluim practic acele exerciții eficiente pe care le poți efectua acasă într-un timp relativ scurt.

Cum să te organizezi în așa fel încât să nu chiulești de la programul de sport

Chiar dacă ești în propriul tău univers, unde știi că poți să amâni cât dorești acel efort de 15-20 de minute, încearcă să nu cazi în propria capcană. Treci la treabă și organizează-ți sala de fitness și motivează-te să urmezi programul de exerciții. Montează-ți o oglindă înaltă pentru a vedea toate mișcările sau executările greșite. Dacă alegi să fii clientul nostru, Reshape Studio își ia angajamentul că postura ta corporală va fie una corectă în timpul sesiunilor intense de sport. Poți să te apuci de abdomene sau genoflexiuni care sunt ideale pentru lucrarea musculaturii și mai ales te ajută să îți conturezi coapsele și fesele. Puțin câte puțin, vei vedea că întregul corp devine mai tonifiat. Mai ales dacă locuiești într-un apartament, profită și urcă scările în pas alergător pentru un plus de adrenalină.

Evită anumite accidentări din timpul programului de exerciții

Fiindcă iei totul din scurt și ești atât de prinsă în activitatea de la muncă și cea sportivă, omiți cea mai esențială parte. Uiți să faci încălzirea articulațiilor care este vitală pentru programul personalizat de acasă și nu numai. De ce crezi că Reshape Studio ține morțiș să ai în vedere acest pas? Apare, riscul de accidentare pentru că mușchii tăi nu sunt destul de flexibili și sunt obligați să facă față greutățiilor sau efortului. Ai răbdare și motivează-te ca în fiecare zi să ai grijă câte puțin de sănătatea ta!


Secretul este efectuezi orice mișcare pe muzică și să te admiri în oglindă. Reușești să alungi monotonia zilei și să ai mai mult chef de celelalte task-uri care par că nu pot fi amânate. Reshape Studio te așteaptă în primăvara aceasta pentru un antrenament alături de un specialist care îți recomandă o serie de exerciții care se pliază pe nevoile tale!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button