Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

De ce la Reshape Studio punem accent pe exercițiile CARDIO

Încă de la prima ta vizită în sala noastră de fitness, ne străduim să îți oferim acele recomandări benefice pentru sănătatea ta. Un antrenor din echipa Reshape Studio discută cu tine motivul pentru care ai ales să faci sport și despre doleanțele tale în ceea ce privește corpul tău. În toate sesiunile de fitness, noi ne bazăm în principal pe activitatea cardiovasculară sau cardio care se practică de regulă în jur de 30 de minute la fiecare ședință.

Acest tip de exercițiu recomandat, întărește mușchiul cardiatic în timp ce toate grupele musculare sunt direct implicate. Pentru a ajunge să arzi caloriile și să îți pui în mișcare metabolismul ai nevoie ca ritmul cardiatic să ajungă la cel puțin 50%.

Despre toate aceste aspecte și altele, promitem să discutăm împreună cu tine la Reshape Studio, una dintre cele mai exclusiviste săli de fintess din Cluj-Napoca.

Însă, de ce cardio este responsabil de starea generală a sănătații tale?

Cardio pentru sănătatea inimii

După cum sugerează și denumirea, acesta este vital pentru inimă, motorul corpului și sistemul circulator. Exercițiul aerob de tip cardio stimulează inima să bată cu putere, fapt pentru care sănătatea generală a organismului este vizibil îmbunătățită. Știm prea bine că și inima este un mușchi, care pentru a fi cât mai puternic trebuie lucrat, deoarece în timp dacă este neglijat, riscă să se slăbească. În acest cadru nefericit, apar și afecțiunile cardiace. Înainte de a executa exercițiul propus, noi începem cu cele zece minute de încălzire prin care corpul se obișnuiește înainte de a îl supune unui efort.

Printre cele mai utilizate exerciții cardio se numără mersul pe bicicletă, exercițiile aerobice, joggingul, săritul coardei sau urcările și coborârile pe stepper.

Cartio te ajută să uiți de kilogramele nedorite

Cu cât depui mai mult efort și te implici maxim, o să ai parte și de rezultatele la care aspiri. Prin cardio crești rata metabolică, ceea ce înseamnă că îți stimulezi organismul, arzi caloriile, transpiri și pierzi în greutate. Mai mult, doar printr-un singur exercițiu de tip cardio arzi un număr însemnat de calorii, iar mai apoi simți cum pofta de mâncare dispare și greutatea este ținută mai ușor sub control. Unul dintre exercițiile pe care le practicăm la Reshape Studio este mersul pe bicicletă care tonifiază toate grupele de mușchi. Pentru a te motiva să începi de mâine activitatea sportivă trebuie să îți dezvăluim din experiența noastră un fapt. În cele 30 de minute de activitate intensă, ajungi să arzi în jur de 300-500 de calorii. Totul depinde de tine de câtă ambiție ești dispui să dai dovadă.

Cardio îți îmbunătățește starea de spirit

Dacă ai sănătate, ai de toate, inclusiv și o dispoziție care molipsește pe toată lumea!

După o zi stresantă pe care dorești să o uiți pentru totdeauna, haide la Reshape Studio pentru o sesiune de exerciții cardio! Trainerul personal te preia pentru încălzire, iar de acolo ești tu cu tine și ai toată libertatea să te descarci de gândurile negative. Acest exercițiu eficient și de bază în orice sală de fitness, ajută să îți îmbunătățești stima de sine și să reduci depresia. Când ești în mișcare, corpul tău eliberează endorfinele care alungă starea de anxietate. Știai că o singură sesiune de aerobic ajută creierul să se oxigeneze, iar circulația sângelui este accelerată spre o parte a creierului care sprijină funcția executivă.

Învață să ai grijă de tine și adoptă un nou stil de viață în care sportul este o parte esențială.

La Reshape Studio, cardio contează, deoarece ajută la dezvoltarea musculaturii, iar tu te bucuri de mai multă flexibilitate!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button