Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Nu ajungi de fiecare dată la antrenament? Nu-i nimic, recuperează-l în parcul de lângă tine

Cât e ziua de lungă, câteodată simți că nu reușești să bifezi tot cea ce ți-ai propus.

Așa este și cu antrenamentul la sala de fitness de care uiți instant în zilele super aglomerate. Dar stai fără griji! Poți recupera ora de mișcare acasă sau în parcul din apropierea locuinței tale. Echipa Reshpe Studio nu te lasă deloc să lenevești și să stai fără energie! Te încurajează să îți faci temele și în zilele când nu mai ai când să fii prezent la antrenament. Te sfătuim să mergi în cel mai apropiat parc și să elimini caloriile acumulate la cele trei mese. Sănătatea ta depinde de mișcarea fizică și alimentație. Așadar, împreună cu partenerul, copilul sau un amic, optează ca finalul zilei să nu fie unul plictisitor care mai mult te moleșește.

 

Dacă nu ajungi mereu la sala de fitness Reshpe Studio, atunci motivează-te și menține-te în formă, acasă în curte sau în zona destinată relaxării. Sportul făcut fără antrenor se poate dovedi unul distractiv și chiar plăcut pentru că atunci dai ce este mai bun din tine pentru a topi grăsimea. Bineînțeles că toate aceste exerciții nu sunt efectul garantat la doleanțele tale. Dar pentru atingerea lor, Reshpe Studio te întâmpină cu o sală performantă de fitness din Cluj-Napoca. Pe de altă parte, într-un parc, totul depinde de aparatură și de context, dar e suficient cât să îți încălzești mușchii și să dai un refresh zilei.

 

Ascultă un playlist și dă-i drumul la mișcare, timp de 60 de minute.

Pirmul exercițiu recomandat în aer liber este piramida 15

Dacă tot ești sub cerul liber, profită de tot spațiul liber avut la dispoziție. Piramida 15 începe cu o flotare, apoi continuă o plimbare de aproximativ 5 metri. Apoi, reiei poziția și efectuezi flotări, din nou în picioare și parcurgi distanța anterioară. În cele ce urmează, efectuezi trei flotări și tot așa până ajungi la 15. Nu întâmplător am ales acest tip de exercițiu, deoarece este bine să fie realizat în compania unei persoane care să te cronometreze. Acest exercițiu îți va arde grăsimea în cele 15 repetări pentru că are un grad de dificultate mai mare.

Urmează faimoasele genoflexiuni, dar fără întreruperi

Dacă în ziua când ți-ai luat concediu de la antrenamentul Reshpe Studio, e bine să recuperi fiindcă tot tu ești cel care a sărit peste un pas. Cel de al doilea exercițiul este despre 3 tipuri de genoflexiuni: normală, cu săritură, pe vârful degetelor. În prima etapă, începe cu un zece genoflexiuni obișnuite, iar mai apoi urmează fără pauză, seria de 10, dar de data aceasta cu salturi în aer, apoi 10 în timp ce stai pe vârfuri. Menține-ți spatele cât mai drept, iar mâinile lângă tâmple și repetă cele 3 tipuri de genoflexiuni cel puțin de 2 ori.

Încheie antrenamentul cu tracțiunile la bară

Acest exercițiu este mai mult destinat pentru bărbați, dar Reshape Studio încearcă să nu le ocolească pe femei care au nevoie de o musculatură puternică. Pentru doamne, recomandăm tracțiunile la bară, dar le permitem să își îndoaie genunchii, dacă nu se simt foarte sigure. Câteva tracțiuni îți implică direct mușchii corpului. Acest exercițiu de intensitate maximă te ajută să îți finisezi partea superioară a corpului, dar să nu omiți să te încălzești înainte cu cele două exerciții recomandate. Ei bine, atunci când te ridici, palmele să îți fie orientate către tine, iar bărbia să fie paralelă cu bara. Exectută trei ridicări, apoi pauză și reiei exercițiul.

Așadar, nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Dacă locuiești mai departe de sala de fitness, Reshape Studio și timpul nu îți permite să ajungi în acea zi la antrenament, fă-ți un bine și mergi imediat într-un parc. Începe să te autoeduci și să nu ieși din ritualul stabilit împreună cu trainerul tău personal.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button