Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

În funcție de ce criterii este indicat să alegi o sală de fitness

Dacă ai buletin de Cluj sau faci parte din cea mai faină comunitate din Ardeal este musai să te preocupe și sănătatea. Clujenilor le place sportul și caută tot felul de activități extra prin care să socializeze. Ăsta da vibe! Reshape Studio una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca, orașul cu nenumărate posibilități, te invită să dai refresh la tot ce înseamnă monotonie și rutină zilnică.

Îndrăznește să alegi un alt mod de a trăi într-o sală de fitness care te motivează să dai tot ce este mai bun din tine

Să faci sport este “floare la ureche” dar depinde și unde și cu cine alegi să mergi în aventură. Care sunt aspectele la care Reshape Studio te sfătuiește să fii atent atunci când ești pe cale să îți iei un abonament, afli chiar în rândurile următoare.

Fiindcă este păcat să treci doar de două – trei ori și apoi să abandonezi cursa din cauza unor neplăceri.

Relația cu trainerul personal este cea care îți dirijează parcursul

Comunicarea dintre tine și antrenorul tău este cea care contează cel mai mult atunci când ai abondament și ai optat pentru antrenament personal. Te asigurăm că la Reshape Studio găsești oameni care te impulsionează să nu renunți la ceea ce tocmai ai început. Echipa noastră demonstrează empatie și mereu înceară să găsească o soluție potrivită care să se plieze pe nevoile tale. Unul dintre mariile atuurile ale sălii de fitness – Reshape Studio constă în comunicarea permanentă pe durata antrenamentelor cu trainerul tău. Avem nevoie de o cât mai mare deschidere din partea ta pentru a reuși să îți recomandăm și un program de mișcare personalizat și un plan de nutriție. Așadar, dacă ești pe punctul de a opta pentru o locație, treci prima dată pe la noi și discută cu un reprezentat despre toate curiozitățile tale cu privire la sala de fitness.

Echipamentele modern pe care exersezi

Chiar dacă sala se află într-o zonă bună, iar de preț ești multumită, mai trage un ochi și la ce aparate sunt în sală. La Reshape Studio ne-am concentrat de la bun început pe o aparatură modernă și ușor de manevrat. Per ansamblu, un astfel de cadru pentru mișcare este neapărat nevoie să beneficieze de toate dotările necesare. Mai mult, ne-am asigurat că în timpul petrecut la noi să nu aștepți în zadar la un anumit tip de aparat. Așa cum am menționat anterior, la Reshape Studio, experiența înseamnă un vibe pozitiv cu care te încarci imediat într o atmosferă de prietenie!

Alte lucruri de care să ții cont…

Suntem oameni și avem nevoie de spațiu, intimitate și curățenie. Aici la noi, le ai pe toate! Spre exemplu, aparatele, vestiarele și dușurile sunt în permanență igienizate. Mai ales că la Reshape Studio ai spațiu suficient să te echipezi și să nu te cotești, din greșeală cu alți clienți. Curățenia își spune cuvântul peste tot.

Având în vedere că în acest mediu, germenii se înmulțesc, avem în dotare echipe specializate care dezinfectează orice colțișor. Prima impresie contează, iar femeile sunt atente la fiecare detaliu care țin de curățenia locului unde se antrenează. Se spune că succesul unei săli este influențat 50% de prestanța antrenorului, iar restul până la 100% de designul sălii, modul în care se desfășoară activitatea și de curățenie.

Dar să nu uităm că Reshape Studio mai este responsabilă să îți curățe corpul de kilogramele în plus sau de toxinele din interior!

Așadar, dacă ești clujean cu buletin sau nu, noi te așteptăm să te alături unei comunități faine și mereu cu energie!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button