Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Ține oboseala de primăvară departe de tine prin sport cu Reshape Studio

Iată că Martie este în sfârșit aici, însă cu temperaturi scăzute care nu ne încântă deloc și nici starea de spirit nu este în forma ei maximă. Astenia de primăvară nu ține cont de acest lucru și își face resimțită prezenta prin stările de moleșeală. Adeseori, primăvara este umbrită de o oboseala inexplicabilă care afectează, fără să ne dăm seama, starea psihică, după hibernarea îndelungată din sezonul rece. Reshape Studio are o veste bună: organismul se adaptează rapid printr-o dietă echilibrată și exerciții fizice moderate. Câteva minute de gimnastică acasă sau o plimbare lungă în pas alergător te ajută să treci peste stările de epuizare și somnolență.

Întâmpină primăvara cu zâmbetul pe buze și cu energia din sala de fitness de la Reshape Studio

Pe principiul – sport mai mult pentru o odihnă liniștită

Avem tendința să ne odihnim atunci când simțim că organismul cedează, chiar dacă în ziua respectivă nu am făcut mare lucru. Echipa noastră are o idee mai bună! Scapă de oboseala acută de primăvară prin sport. În weekend, creează-ți un program care să includă mersul pe jos sau cu bicicleta pentru că îți eliberezi hormonii fericirii. Ai parte de o stare de mulțumire încât ai și uitat de anxietate. În timpul săptămânii, te așteptăm cu drag la Reshape Studio, iar trainerul tău personal te ajută să îți fortifici organismul și să îți pui sângele în mișcare. Bucură-te de viață, zâmbește mai des și urmează-ți ritualul de sport!

Exerciții recomandate de Reshape Studio, speciale pentru primăvară

Nu doar că elimini extenuarea, însă prin mișcare reduci stresul. Rămâi motivat în această perioadă prin exercițiile tale preferate! În acest fel, îți menții ritmul și ești sigur că te îți urmezi planul! Dacă te știi un om care nu este adeptul sportului, începe cu un set de exerciții ușoare și constante. Este important ca pe parcurs să ai un program de activități fizice în aer liber, iar mai apoi ceva mai complex. Ei bine, pe de altă parte, majoritatea cliențiilor vin în sala de sport de la Reshape Studio pentru banda de alergat! Noi te învățăm cum să alergi, astfel încât să ai grijă la articulații. Să știi că nu recomandăm să alergi pe toată tapla. Aici, în paradisul sănătății, nici nu îți dai seama cum timpul se scurge, iar corpul tău eliberează toxinele. Chiar și grădinăritul este indicat, fiind o activitate de sezon care îți antrenează mușchii și întărește imunitatea organismului.

De ce să ne alegi pe noi?

Cu Reshape Studio reușești să pierzi din greutate și să câștigi energie. Antrenamentul cu noi mereu dă roade. Îți lăsăm pauze de respiro, după două zile de activitatea intensă cu unul dintre profesioniștii noștri care te asigură că ieși asemeni unui nou născut din sală. Exercițiile de cardio sunt esențiale și îți ard grăsimile în câteva ședinte. Mersul alert pe bandă sau stepperul presupune o alimentație bogată în calorii însă și arderea lor este mult mai rapidă. Noi recomandăm să vii în sala de sport cu un echipament special care te ajută să îți urmărești și scopul. Te așteptăm la Reshape Studio fiindcă sezonul acesta avem pregătită deja lista cu exerciții: antrenamente cardio, crossfit (gimnastică, haltere, exerciții aerobe) și HIT (sărituri cu coarda, sprinturi, spinning).

Nu există o rețetă perfectă pentru a combate stările depresie sau oboseala de primăvară, însă există o mulțime de exerciții care te revigorează în timp ce corpul se “trezește încet” și se adaptează la schimbările de temperatură!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button