Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Exercițiile fizice recomandate în perioada sarcinii! Îndrăznește să fii în formă și acum!

Abia ai aflat ca ești mămică și te simți copleșită de la atâtea emoții? Este și normal! Cel mai frumos lucru este pe cale să devină realitate! Aduci pe lume o minune, minunea ta! Exteriorizează-ți toate trăirile prin sport! Reshape Studio îți dă liber la mișcare fizică și în timpul sarcinii. Este chiar indicat să te ții de un program în care să te antrenezi și să fii o femeie activă. Sportul aduce doar beneficii organismului tău. Te odihnești mai bine și elimini stările de disconfort, acumulate în această perioadă. Dar să nu uiți un aspect important: acum nu mai ești setată să scazi în greutate, ci dorești să fii în formă pentru travaliu, iar mai apoi să ai parte de o recuperare frumoasă.

Reshape Studio te sfătuiește să vorbești și cu medicul de familie despre practicarea unui set de exerciții cu un grad de dificultate scăzut. Care sunt acele mișcări pe care le efectuăm cu viitoarea mămică, descoperi în rândurile următoare.

Aerobic cu posibilități de mișcare reduse

Dacă alegi să te antrenezi la Reshape Studio, o să ai parte de o discuție în privat cu un trainerul personal care se va plia după nevoile tale și va concepe un set de exerciții pentru starea ta. Spre exemplu, te încurajăm să te apuci de aerobic dar la un nivel scăzut. Acesta îți crește masa musculară și coloana vertebrală care timp de 9 luni este supusă unei greutăți. În primul trimestru de sarcină ai voie să alergi și să îți pui în mișcare sângele sau să îți antrenezi mușchii de la picioare, mâini și coapse. Găsește-ți ritmul tău pentru că acum, săriturile vor fi mai lente! Hidratează-te din 10 în 10 minute și ia pauze ori de câte ori simți nevoia.

Fitness cu bicicleta! Încearcă un Cardio super soft la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca

Sub observația antrenorului tău știi cât efort este bine să depui. Unul dintre exercițiile pe care graviduțele îl îndrăgesc la Reshape Studio este sportul pe bicicleta de fitness. Dacă reușești să ții ritmul în jur de 15 – 20 de minute la fiecare sesiune, poți să fii sigură că pentru noi ești deja o mămica eroină. În timpul celor 9 luni de emoții, ai nevoie să te bazezi pe musculatura ta care te ajută să duci kilogramele acumulate la bun sfârșit.

Plimbarea în ritm alert pe bandă

Acest tip de mișcare înlocuiește alergatul și diminuează depresia. Multe mămici sunt anxioase de la atâtea griji. Reshape Studio te motivează să te autoeduci prin sport! Mersul pe bandă susține respirația și inima, de aceea este un antrenament complet! Totodată este un tip de exercițiu care îți limpezește mintea și reduce orice urmă de stres. Mai ales dacă faci mișcare o să te bucuri în continuare de stima de sine, deoarece aspectul corpului își păstrează într-o oarecare măsură forma inițială. Continuă să mergi pe bandă 30 de minute și ajută-ți organismul să aibă imunitate ridicată. Dar pentru ca tehnica să fie corectă este bine să ai lângă tine pe cineva care să te învețe, mai ales în această perioadă emoționată din viața ta!

Sfaturi utile:

În loc de concluzii, Reshape Studio îți oferă 3 sfaturi practice:

  • Nu îți suprasolicita organismul și nu îți depăși limitele cât timp porți o sarcină;
  • Poartă un echipament potrivit. Alege o bustieră cu rol de susținere sânilor mult prea sensibili;
  • Consumă cât mai multe lichide și evită orele supraaglomerate!
Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button