Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Află cum antrenamentul de dimineața te ajută în rutina zilei

Cât de des te plângi că nu ajungi la sala de sport? Reshape Studio te încurajează să nu lași armele jos și să cauți cât mai rapid o cale de ieșire pentru bunăstarea organismului. Știm că programul încărcat este o barieră în fața mișcării și te oprește să treci ai grijă de condiția fizică. Încearcă să îți faci un obicei sănătos și să îți setezi alarma cât mai devreme. Pe ideea că cine se trezește de dimineața, la Reshape Studio ajunge, merită să testezi pentru o lună acest orar. Atrage asupra ta toată energia din lume și transformă-te într-o persoană pozitivă care știe să își planifice ziua. Nu doar în weekend trebuie să trăiești, ci de luni până duminică.

Reshape Studio te asigură că există beneficii reale pentru care merită să optezi pentru antrenamentul matinal. Ridică-te din pat și pune-ți corpul în mișcare, iar apoi îmbină sportul cu o dietă sănătoasă. Rezultatele nu vor înceta să apară. O să fii și mai tare motivat la locul de muncă, iar mintea îți va fi reîmprospătată. Mai mult, la birou ajungi fresh și poți să petreci cele 8 ore pe scaun, fiindcă ți-ai luat doza de energie care îți menține gândirea vie.


Există o regulă de care trainerii Reshape Studio țin cont. Aceștia își setează alarma cu 60 de minute mai devreme, deoarece:

  • Mișcarea de dimineața te ajută să fii consecvent

Aici timpul este decisiv pentru ritualul tău pentru că jobul și viața personală te distrag să te axezi strict pe ele și să te lași pe un plan secund. Circumstanțele te obligă să fii în altă parte, deși gândul îți este la sala de fitness. Dacă ai un program încărcat atunci antrenamentul matinal este singura ta salvare care te ajută să ai un parcurs regulat de mișcare.

  • Înveți să fii disciplinat și să te educi

La Reshape Studio, activitatea este mai intensă dimineața, fiindcă sunt clienți care preferă să se bucure după orele amiezii împreună cu familia sau în compania prietenilor. Sunt atât de motivați să facă mișcare, încât își sacrifică acea oră în plus de dormit pentru minutele petrecute în sala noastră de fitness. Într-adevăr, prima săptămână este mai grea până când corpul se învață cu acest ritual matinal, dar o să vezi că treptat te obișnuiești. Dormi mai profund și te bucuri de o stare de spirit molipsitoare. Antrenamentul de dimineața îți deschide mintea și îți revigorează toți mușchii.

 

  • Reușești să te concentrezi mai profund și să îți îndeplinești scopul propus

Cei care sunt matinali au un metabolism mai sănătos pentru că setul de exerciții efectuat dimineața arde mult mai rapid caloriile, iar energia acumulată se păstrează mai multe ore. Un program matinal de succes aduce doar beneficii pentru organism și sănătatea mintală. Există un studiu care a analizat rata persoanelor care fac mișcare, iar 90% dintre aceștia preferă să intre în sala de fitness dimineața.

Așa cum sănătatea începe din farfurie, putem să spunem că aceasta începe și cu ora la care te trezești. Merită să treci pe la Reshape Studio, una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca și să te antrenezi alături de un trainer personal care are grijă și de nutriția ta!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button