Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

VITAMIN SHOT

Vitamine pentru un stil de viață activ.

ALLNUTRITION Vitamin îndeplinește așteptările dumneavoastă și oferă fără compromis o serie de vitamine și minerale valoroase, importante într-o singură porție.

Principalele avantaje ale formei lichide

Vitamina C – ajută la producerea corespunzătoare de colagen pentru a asigura buna funcționare a vaselor de sânge, cartilaj, oase, piele, dinți și gingii. Ajută la menținerea metabolismului energetic normal. Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Riboflavina (Vitamina B2) – joacă un rol important în metabolism, este necesară în timpul formării globulelor roșii și susține buna funcționare a sistemului nervos și imunitar.

Niacina (vitamina B3) – contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și la funcțiile psihologice normale și, de asemenea, ajută la menținerea pielii sănătoase.

Acidul pantotenic (vitamina B5) – care, ca o altă vitamină a grupului B, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și, astfel, reduce senzația de oboseală. În plus, acidul pantotenic ajută la menținerea performanței mentale la un nivel normal și contribuie la sinteza și metabolismul adecvat al hormonilor steroizi, vitamina D și a unor neurotransmițători.

Vitamina B6 – are un efect pozitiv asupra funcționării corespunzătoare a sistemului nervos și imunitar, este implicată în metabolismul proteinelor, glicogenului și homocisteinei și contribuie la reducerea oboselii.
Tiamina (Vitamina B1) – care ajută la buna funcționare a inimii, a sistemului nervos, la menținerea funcțiilor psihologice normale și, de asemenea, contribuie la menținerea metabolismului energetic normal.

Vitamina B12 – ajută la producerea globulelor roșii, ajută la menținerea nivelurilor normale de homocisteină și susține funcționarea sistemului nervos și imunitar.

Vitamina A – protejează pielea, părul și dinți. Îmbunătățește acuitatea vizuală și protejează corpul împotriva efectelor băilor de soare sau bronzării.

Vitamina E – cunoscută popular drept „vitamina tinereții”, protejează perfect corpul uman împotriva radicalilor liberi – are proprietăți antioxidante, ceea ce este important pentru păstrarea tinereții celulelor corpului și frumusețea corpului.

Zincul – contribuie la menținerea metabolismului normal al macronutrienților. În plus, zincul susține sinteza adecvată a ADN-ului și participă la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

L-carnitine, ce este l-carnitina?

L-carnitina este un aminoacid sintetizată la nivelul organismului din alți doi aminoacizi: lizina și metionina. Unul dintre principalele sale roluri este de a îmbunătății nivelurile de energie prin transportul de grăsime către mitocondrie. Acest proces favorizează și pierderea în greutate deoarece în mitocondrie, grăsimile sunt arse și folosite pe post de combustibil pentru organism.
L-carnitina este sintetizată în mod natural în organismul uman, însă poate fi consumată și ca supliment alimentar. Majoritatea persoanelor consumă suplimente cu l-carnitină pentru slăbit, însă beneficiile ei nu se opresc, nici pe departe, aici.

1. Crește anduranța
2. Benefică pentru pierderea în greutate
3. Protejează musculatura
4. Intensifică procesul de ardere al grăsimilor
5. Îmbunătățește funcția creierului
6. Reglează nivelul zahărului din sânge

CE SUNT BCAA?

Aceștia sunt alcatuiți din 3 aminoacizi: Isoleucina, Leucina si Valina. Aceștia fac parte din categoria aminoacizilor esențiali și trebuie să-i obținem din dietă sau suplimente, deoarece organismul nu este în masura să-i producă.

CINE POATE BENEFICIA DE ADMINISTRAREA DE BCAA?

  • Sportivii care practică sporturi de forță și rezistență
  • Persoanele care suferă de fragilitate musculară
  • Cei care doresc să urmeze o dietă echilibrată, în cazul vegetarienilor sau al veganilor

BCAA este un produs cu efect anabolic, ce are capacitatea de a mări semnificativ sinteza de proteine în organism și care facilitează eliberarea naturală de hormoni, precum hormonul de creștere (GH), IGF-1 sau insulină. De asemenea, ajută la menținerea unui raport favorabil testosteron-cortizol. BCAA are un remarcabil efect anticatabolic, prevenind distrugerea proteinelor și pierderea masei musculare.

Te întrebi cu ce trece febra musculară?

Nu există un tratament care să stopeze instantaneu durerile musculare, însă există câteva remedii care pot ameliora durerile. Magneziul este indispensabil pentru buna funcționare a mușchilor, așadar un supliment cu magneziu pentru febra musculară poate fi foarte util.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button