Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Menține-ți greutatea cu fructele și legumele de sezon

Acum că toamna și-a intrat cu adevărat în rol și ne surprinde cu o natură fabuloasă a contrastelor, deja începem să ne diversificăm mesele. În sezonul rece, organismul simte nevoia să consume o cantitate mai mare de hrană pentru a face față temperaturilor răcoroase. Pentru cei preocupați de aspectul fizic, toamna este un anotimp prielnic pentru conserve sau testarea unor rețete sănătoase. Acum, avem la dispoziție o mulțime de fructe și legume naturale care uimesc papilele gustative prin fiecare mușcătură, plină de savoare! Pentru a îți menține greutatea optimă, încearcă să mănânci echilibrat, să gătești termic și să te axezi pe un program de mișcare.

Reshape Studio te întâmpină cu antrenori experimentați care discută cu tine și îți propun o serie de antrenamente pentru pierderea sau menținerea în greutate. În această perioadă, specialiștii noștri recomandă să iei în calcul următoarele legume de toamnă ce susțin organismul, fără a adauga kilograme în plus.

Cartofii dulci, un gust nemaipomenit și o textură atât de moale


Aceste legume de sezon reușesc să îți regleze zahărul din sânge, datorită indicelui glicemic scăzut. Comparativ cu cartofii obișnuiți, cartofii dulci sunt un aliat al sănătății și reprezintă o sursă numai bună de fibre. Unele persoane preferă să îi gătească cu coajă, deoarece au observat o ușoară îmbunătățire a tractului digestiv. Dacă până acum nu ai avut curajul să îi testezi, surprinde-ți familia și organismul cu porții sănătoase și delicioase de cartofi dulci, asezonați cu un piept de pui la grătar.

Sfecla roșie, o sursă inepuizabilă de antioxidanți


Dacă vorbim de sport, automat implicăm și acele legume care oferă un boost de energie. Bineînțeles, că și noi îți recomandăm sfecla roșie pentru că este una dintre legumele care contribuie la topirea grăsimii și mai presus de toate, ajută la detoxifierea naturală a organismului. Atunci când te decizi că a venit momentul să îți tonifiezi corpul, trainerii Reshape Studio o să includă în planul de nutriție și câteva grame de sfeclă roșie, consumate zilnic pentru eliminarea toxinelor ingerate involuntar.

Conopida a câștigat încrederea celor care au urmat un program de detox / slăbire


Știai că femeile care și-au propus să scape de kilogramele în plus au găsit o alternativă la faina din comerț sau la aluatul de pizza? Conopida este un aliat care a demonstrat că este o sursă de sănătate pentru organism, fiind bogată în vitamina C și K. Însă, creativitatea ta poate continua cu supele creme de conopidă sau fel de fel de garnituri, preparate la cuptor, sărace în carbohidrați.

Acum, că ai descoperi care sunt cele 3 legume, urmează să îți facem cunoștiință sau să îți reamintim de cele 3 fructe de sezon, de nelipsit din geantă!

Merele, fructele vedetă ale toamnei

În plin sezon, aceste fructe te lasă să te bucuri de sucul răcoritor al miezului care te revigorează imediat și oprește senzația de foame. Acum, merele sunt proaspăt culese și numai bune de consumat, mai ales ca și gustări sănătoase dintre mese. Specialiștii Reshape Studio le recomandă pentru că sunt acei antioxidanți puternici care ajută organismul să se fortifice și să reziste temperaturilor scăzute. Secretul este să le consumi cu coajă pentru că așa ai parte și de o sursă de fibre, însă numai dacă sunt decontaminate.

Gutuile, fructele parfumate care combate grăsimea


Știm prea bine că toamna este momentul oportun când microbii și bacteriile se înmulțesc, dar le poți estompa cu un compot de gutui. Aceste fructe acrișoare previn anemia și sunt îndrăgite de cei care pun accent pe aspectul fizic pentru că nu conțin grăsimi. Întărește-ți imunitatea prin sport și prin doza de vitamine, extrasă din fructele și legumele, specifice sezonului de toamnă!
Strugurii indicați pentru bolile cronice și sănătatea ochilor
Sucul de struguri, sănătate pură pentru organism, mai este cunoscut sub denumirea de nectarul zeilor. Strugurii, indiferent de soi sunt o sursă de vitamine și minerale necesare vieții. Recomandăm cu căldură să îi adaugi în programul alimentar pentru că aduc beneficii inimii. Din aceste fructe, îți extragi și sursa necesară de potasiu, un mineral care ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Acestea au fost recomandările pe care Reshape Studio te încurajează să le consumi. Pe lângă o alimentație sănătoasă este indicat să te îndrepți și spre mișcarea fizică! Te așteptăm cu drag să începem împreună programul de fitness!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button