Zona abdominală, tips&tricks pentru un fizic lucrat și de invidiat
Dacă obiectivul tău pentru 2022 este să arăți spectaculos și să ai din nou încredere în tine, primul pas este să începi cu finisarea corpului. Și unde ai cantitatea de grăsime nedorită? Pe abdomen care demult nu pare a fi unul în formă maximă. Startul se dă cu remodelarea zonei și antrenamentul mușchilor. Știm cu toții că nemulțumirea provine de la felul în care te simți la exterior. Indiferent că ai un program propriu acasă sau recent ți-ai cumpărat un abonament la sală, perseverența este cheia succesului. Ajungi să îți îmbunătățești postura și flexibilitatea oaselor prin diverse antrenamente, care pe parcurs se vor transforma într-o rutină plăcută cu rezultatele mult dorite.
În primul rând pentru a ajunge să îți etalezi abdomentul plat și corect definit ai nevoie de un echipament sportiv, dar și de o îmbrăcăminte adecvată. Însă, trecutul ne-a arătat că acestă misiune se îndeplinește doar într-o sală de sport alături de antrenorul personal. La Reshape Studio intri cu un fizic de care ești dezamăgită și ieși cu o siluetă care în urmă cu câteva luni era doar un vis.
O imagine demnă de admirat se construiește pas cu pas, presărată de un gram de efort și ingredientul esențial, ajutorul unui profesionist. Ești curios să afli cum avem grijă de tine dacă ne alegi pe noi în a-ți remodela abdomenul?
Reshape Studio îți dezvălui secretul pentru arderea grăsimi printr-o serie de exerciții.
Iată doar 3 dintre cele care au dat roade, pe restul le realizăm împreună.
1. Ridicări sus-jos cu greutate în mână
Pentru îndeplinirea dorinței este nevoie să te cunoaștem personal. De la prima ședință discutăm despre importanța fiecărei execuții și îți analizăm anatomia zonei care urmează să fie lucrată. O să îți explicăm cum stă treaba cu dreptul abdominal care face legătura între șolduri și cutia toracică. Împreună ne concentrăm pe acel crunch pentru dezvoltarea zonei și topirea grăsimii. Așezată pe o saltea o să efectuezi constant un set de ridicări și coborări, sus-jos, având o greutate în mână. Te cronometrăm pentru că o să efectuezi între 8 și 10 ridicări lente și controlate.
2. Ridicări lente ale picioarelor din poziția culcat
Trebuie să recunoaștem că este un tip de exercițiu care necesită efort și destul de des, eliminat din joc din cauza aparatelor moderne din sala de fitness. Însă nu te descuraja, o dată ce ai prins idea, simți cum mișcarea îți antrenează muschii abdominali. Te întinzi pe spate, îți lași palmele pe lângă corp pentru stabilitate și pe urmă începi să încorzi mușchii abdominali. Apoi, ridici picioarele și le menții cel mult două secunde nemișcate. Pasul următor este coborârea lor lentă, dar nu de tot, ci până ajungi cu 8 cm deasupra podelei. Exact în aceeasi manieră repeți exercițiul. Pentru o execuție corectă, te așteptăm să fii parte din comunitatea Rehape Studio, unde discutăm ca între prietenii și oferim încurajările de care ai nevoie pentru a ne continua împreună călătoria.
3. Bicicleta cu mâinile la ceafă
Suntem siguri că îl cunoști și cel puțin o dată în viață l-ai efectuat. Acesta este recomandat și pentru colăceii de pe șolduri sau mușchii oblici abdominali. Secretul este să te înarmezi cu determinare, pe care antrenorul nostru este dornic și responsabil să ți-o insufle. Te-ai întrebat care este manevra de executare? Ei bine, ridici picioarele în aer, aduci cotul drept înspre genunchiul stâng printr-o întoarcere ușoară a trunchiului. Mușchii gâtului trebuie să fie relaxați, iar gambele paralele cu solul. Imaginează-ți ca pedalezi și ai grijă să expiri constant. Ține-te tare și repetă mișcarea de 20 de ori.
Pe lângă toată gama de exerciții incluse în lista de servicii, o să primești recomandări cu privire la nutriție, orele de dormit sau la managementul stării interioare. Toate acestea influențează negativ antrenamentul dacă nu sunt respectate. Efortul fizic cere un echilibru pentru a ajunge la un grad de performanță. Vizitează-ne online: www.reshapestudio.ro, iar alături de tine ne propunem să întocmim o serie cu antrenamentele potrivite pe care să le execuți corect.
Alexandra Matiș
No Comments