Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Mai faci mișcare fizică și în vacanță? Reshape Studio îți recomandă 3 activități numai bune de practicat

Unul dintre cele mai frumoase și mult așteptate momentele ale anului este concediul de vară. Pe lângă nenumăratele pregătiri și planuri de vacanță, avem un task necesar pe care Reshape Studio te sfătuiește să nu îl lași ultimul pe listă. Mișcarea în zilele libere, pline de relaxare și fără griji este o regulă de care este bine să ții cont. Cu toții știm că atunci, avem tendința să ne lăsăm cuceriți de preparatele zonei unde suntem cazați, de soarele care ne atrage sau de dulciurile, mult prea tentante. Întoarece-te acasă, cu kilogramele cu care ai și plecat! Starea de sănătate și cea de spirit sunt cele care îți influențează concediul! Ai grijă de forma fizică și de organismul tău cu cele trei recomandări pe care trainerii Reshape Studio le propun celor plecați în concediu!

Aleargă pe plajă cel puțin 30 de minute la prima oră a zilei

Indiferent că te afli la mare sau la munte, este vital să îți începi ziua cu dreptul și să ai în vedere sănătatea ta! Înainte de a lua micul dejun, meditează și bucură-te de priveliștea din jurul tău! Aleargă sau plimbă-te în pas alert cel puțin o jumătate de oră. Încearcă să fii cât mai activ în aceste zile. Dacă îți petreci vacanța la mare, să știi că plămânii tăi îți vor mulțumi pentru faptul că le oferi aer curat, bogat în magneziu! Reshape Studio te sfătuiește să alergi cu picioarele goale și să simți nisipul care îți îngreunează și mai mult mișcarea, iar tu reușești să arzi o cantitate cu până la 50% mai multe calorii. Așadar, plimbarea obșinuită de dimineață este înlocuită cu brio de cea de pe plajă, mult mai benefică pentru organism!


Drumețiile montante, o oază de relaxare și de sănătate pură pentru inimă

În cazul în care concediul din anul 2022 te prinde la mare altitudine, în vârful muntelui, atunci este esențial să îți dezmorțești corpul. Cu siguranță, dorești să explorezi cât mai mult zona montană. Mișcarea este cea care îți oferă această ocazie pentru că drumeția este cel mai bun exercițiu pentru antrenarea mușchiilor. Spre exemplu, poți să parcurgi 2-3 km pe jos, iar seara o să vezi că somnul apare pe nesimțite. În acest context, este bine să ai un echipament corespunzător pentru parcurgerea traseelor. La munte, poți să faci fitness gratis și să fii sigur că nu mai pui pe tine alte kilograme, pentru că la munte pofta de mâncare este mai mare ca oricând!

Exerciții fizice pe care le poți efectua în camera de hotel sau în cabană

Dacă preferi, sportul acasă și nu prea ai contact cu natura, atunci nu ai nici o scuză să fii activ și în concediu. Reshape Studio îți recomandă trei exerciții pe care le poți realiza în camera unde ești cazat. Poți începe să îți antrenezi partea inferioară a corpului printr-un set de genoflexiuni și mai apoi, fandări. După ce ai finalizat, te concentrezi pe partea superioară a corpului. Poți încerca, flotările simple care, în timp, îți tonifiază brațele și bicepșii. Programul tău de mișcare în vacanță poate continua cu antrenamentele cardio. Săritura cu coarda, timp de 20 de minute este rețeta spre a elimina kilogramele în plus!

Acestea au fost sfaturile pe care echipa Reshape Studio le-a pregătit pentru tine, dacă ești în vacanță și crezi că mișcarea fizică nu își mai are locul! Încălzește-te înaintea fiecărei sesiuni de sport!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button