Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

3 motive pentru care este obligatoriu sa apelezi la un antrenor personal

3 motive pentru care este obligatoriu sa apelezi la un antrenor personal

Cu siguranță după timpul petrecut în casa îți dorești să ieși în voie la mișcare și să te reinventezi, mai ales că temperaturile devine ceva mai “prietenoase”, iar accesul în sala de sport este permis. A fost o perioadă dificilă pentru cei preocupați de felul cum arată și de menținerea unui stil de viață sănătos. Ei bine, acum este momentul potrivit să te gândești la un plan de bătaie și să îi dai drumul la mișcare în aer liber sau la o sală de sport. Știm prea bine că de unul singur, motivația necesară nu apare și este posibil să te descurajezi atunci când nu vezi rezultate. Din păcate, această situație apare când nu apelezi la un antrenor personal, specialistul care te învață cum să îți lucrezi corpul prin exercițiile potrivite ție.
Ține minte o regulă de bază: atunci când ești hotărât să te apuci de sport ai nevoie de ajutor, deoarece majoritatea oamenilor se simt ușor nesiguri când pășesc în sala de fintess. Fiecare organism este diferit, iar de aceea grupa ta musculară are nevoie de anumite diete, exerciții de forță și cardio pentru a ajunge la un rezultat optim și un corp tonifiat.

Bucură-te de un personal trainer care se concetrează strict pe nevoile tale

Poate te gândești că de ce să îți irosești bugetul pe un antrenor personal când ai la îndemână gratuit o resursă digitală. Internetul este recomandat în asemenea momente, dar nu îți oferă și un program personalizat și mai presus de toate, nu îți explică cu răbdare, importanța exercițiilor pe care urmează să le efectuezi. Pe de altă parte, un specialist din echipa Reshape Studio este acolo pentru tine și îți urmărește îndeaproape evenutalele greșeli prin motivație, sfaturi care îți dau curajul să fii mai bun pe zi ce trece. Până la urmă este vorba despre un scop comun pe care ambele părți își doresc să îl atingă prin efort, perseverență, dedicare și o dorință arzătoare de a ajunge la aspectul mult visat pe care tu ți l-ai setat la început de drum.

Începe cu dreptul și rămâi motivat împreună cu antrenorul tău personal

Atunci când ai dat startul unui antrenament ai nevoie de o doză de încredere în tine. Se întâmplă să îți vezi doar kilogramele și colăceii de grăsime care te-au făcut să îți pierzi încrederea în tine. Ce spui dacă în doar câteva ședințe, devii un alt om cu chef de viață și puternic? Totul este cu putință atunci când ai lângă tine un personal trainer care se ocupă de evaluarea precisă a organismului tău. Totodată, el îți setează un regim alimentar pe care este indicat să îl respecți cu strictețe. Iată cum apar în viața ta noi obiective și încet, încet ajungi să îți mărești rezistența organismului.

Antrenorul personal reprezintă cea mai bună învestiție în tine

Poate ai auzit încolo și încoace că alegerea unui antrenor este un moft sau un trend, dar oare este adevărat? Nici pe departe! La Reshape Studio găsești o echipă de antrenori, pasionați de sport și pregătiți să te învețe cum să reziști pe parcursul programului intensiv. Îți dorești să vii la sala de sport cu plăcere și nu din simpla nevoie de a face câteva exerciții sau să îți justifici banii dați. Mai mult, alegerea unui profesionist te ferește să dezvolți probleme de sănătate, să te descurajezi sau să te reîntorci la o viață sedentară. Se spune că un antrenor personal bun care își iubește meseria este cel care mereu, dar mereu găsește în tine resursele necesare care te motivează să continui!

Depășește-ți limitele! Rămâi motivat! Urmează-ți propriul regim alimentar și combină-l cu exercițiile personalizate oferite de către un antrenor personal dedicat care te face să vii cu drag în sala de sport! Rezultatele dorite nu vor întârzia să apară din primele săptămâni de antrenament!
La Reshape Studio găsești o echipamentele potrivite și o echipă care pune accent pe o viață sănătoasă în care sportul este baza!

Lavinia

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button