Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Iubește viața prin mișcare! Profită de super reduceri la o selecție de abonamente

La început de an, Reshape Studio a conceput pentru publicul preocupat de un stil de viață sănătos o serie o abonamente. Toată luna iubirii este celebrată cu fast prin oferirea unui discount de până la 50% la o serie de activități sportive, tocmai pentru ca cei care au în plan misșcarea să poată selecta, varianta cea mai potrivită.

Luna iubirii reprezintă prilejul perfect prin care putem oferi atenție și grijă! Astfel că prin crearea unor abonamente, toate categoriile de public au oportunitatea de a intra în una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca!

Iată care sunt beneficiile de care ai parte dacă ești în căutarea unei aventuri sportive! Pe lângă, sesiunea gratuită de care ai parte, dacă ești membru nou în comunitatea Reshape Studio și dorești să te familiarizezi cu echipa, noi îți recomandă, mai departe următoarele abonamente, valabile doar în Februarie! Indiferent de alegerea ta, îți garantăm un loc de parcare, un aspect vital, mai ales dacă vorbim de Cluj-Napoca.

Alege fitness și ai parte de 20% reducere

Aceste este primul abonament cu care poți începe aventura la Reshape Studio. Primești un card care îți validează accesul nelimitat în sală. De ce să optezi pentru un asemenea abonament? Pentru că prin intermediul practicării fitness-ului îți menții tinerețea, îți aerisești creierul, iar sângele pompează cu putere pentru antrenarea tuturor grupelor de mușchi. Mai mult, te bucuri de cei – 20% și la tipul de abonament Happy Hour care îți garantează accesul în sala de fitness, Reshape Studio în intervalul orar 07:00-15:00. Consultă pagina dedicată tarifelor și contactează-ne! Luna aceasta este destinată și celor care sunt deciși să aducă plus valoare stării de sănătate! Organizăm ședințe de grup sau individuale la care aplicăm același discount de 20%!

Abonament cu preț special celor sub 16 ani

Tinerii sunt și ei încurajați să practice sesiunile de sănătate de la Reshape Studio! Ne bucurăm să îi vedem preocupați de mișcare, tentațiile trecătoare ale vârstei să fie date uitării! Spre exemplu, ca și părinte ai ocazia să îl aduci și pe adolescentul tău la Reshape Studio și să vă apropiați mai mult, pentru că știm că adolescența este vârsta la care au loc cele mai multe schimbări comportamentale. Aici suntem asemeni unei familii în care primim cu brațele deschise alte familii! Surprinde-ți copilul cu un cadou care îi va oferi o altă perspectivă asupra vieții!

Abonamente de tipul VIP sau ULTRA VIP

Ca și în orice domeniu sau activitate, aspirăm să satisfacem și cele mai pretențioase gusturi. Oamenii diferă prin personalitatea lor și stilul de viață! Pentru a fi în topul celor mai în vogă săli de fitness din orașul tău, am creat două tipuri de abonamente VIP. Aici, îți punem la dispoziție mici atenții care, poate fac diferența.

La Reshape Studio ești pus mereu pe primul plan și ne străduim să îți oferim cele mai bune servicii și oportunități de a face parte din echipa noastră. În funcție de preferințe, luna Februarie îți aduce mai multe tipuri de abonamente!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button