Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Estompează durerile articulare cu următoarele antrenamente! Reshape Studio te inspiră

În cele ce urmează dorim să abordăm un subiect discutat adeseori de către clienții Reshape Studio. Auzim, zi de zi cum tinerii dau piept cu durerile articulare care apar la anumite intervale de timp și cu o intensitate puternică. Nici nu este de mirare, deoarece articulațiile joacă un rol esențial în protejarea tuturor organelor, susțin pozitia corpului și ne ajută în mișcare. Atunci când apar, simți o senzație de disconfort care se resimte în tot corpul.

Desigur, că există numeroase cauze care duc la apariția unei astfel de iritații, iar una dintre acestea este accidentarea, însă alimentația și stilul de viață sunt și ele răspunzătoare de aceste neplăceri.

Tinerii care aleg Reshape Studio se plâng de faptul că petrec mult timp în fața computerului, sunt sedentari sau mănâncă mereu pe fugă, fiind presați de timp! Partea bună este că au reușit să se trezească la realitate și au făcut primul pas spre schimbarea acestui ritual.

La Reshape Studio, una dintre cele mai exclusiviste sălinde fitness din Cluj-Napoca beneficiezi de o primă sesiune gratuită de mișcare care îți deschide apetitul spre multe alte antrenamente.

Iată ce exerciții îți recomandăm pentru estomparea durerilor resimțite la nivelul gleznelor, genunchilor, coatelor sau șoldurilor.

Un set complet de exerciții care include flotări, genoflexiuni și abdomene

Acesta este dedicat exclusiv antrenării mușchilor – responsabili de menținerea sănătoasă a articulațiilor. Este important să le asiguri mobilitatea și să previi, pe viitor alte probleme care țin de echilibru și de sistemul osos. Știai că în cazul în care mușchii nu sunt suficient încălziți înainte de antrenament, resimți dureri la nivelul articulațiilor? Se pare că aceștia nu au fost încă pregătiți să facă față presiunii, transmisă mai apoi în tot corpul. Prin intermediul setului de exerciții, trainerul personal de la Reshape Studio te pregătește pentru o încălzire corectă care scade gradul de apariție unui eventual disconfort.

Cardio pe banda de alergat

Acest tip de exercițiu te ajută să pierzi din kilogramele nedorite. Mai ales că ameliorarea durerilor articulare este posibilă prin menținerea unui stil de viață activ. Spre exemplu, dacă petreci în jur de 20 de minute pe banda de alergat, arzi 220 de calorii. Odată ajuns la Reshape Studio obiectivele tale de fitness sunt îndeaproape urmărite de către trainerul personal. Așadar, vino și practică cardio, deoarece articulațiile tale devin și flexibile și sistemul osos mai puternic.

Exerciții efectuate pe bicicleta eliptică

La fel ca și exercițiul anterior, această mișcare repetitivă atenuează frecarea oaselor și conduce, treptat la creșterea flexibilității articulațiilor. Se cunoaște faptul că practicarea ciclismului întărește muschii de la nivelul genunchiului și îi menține sănătoși pentru mobilitate. Pentru a fi sigur că acest exercițiu este efectuat corect, trainerul Reshape Studio are grija ca poziția ta pe bicicletă să fie corectă pentru a nu afecta mușchii de la nivelul genunchilor. Știm că o postură neconformă, face mai mult rău articulațiilor tale. Dar mai multe informații, primești cu mare drag, dacă alegi sănătatea și lași deoparte monotonia.

În final este bine să știi căci atunci când alegi un abonament la Reshape Studio, echipa se va ocupa și de întocmirea unui plan nutritional, precum și de un program sportiv care să rezolve o neplăcerile. Mai ales, dacă te supără articulațiile, atunci evităm le cât posibil săriturile, mișcările bruște sau exercițiile cu greutăți, fără supravegherea antrenorului personal.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button