Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Cum să îți alegi echipamentul potrivit pentru sala de fitness

Înainte de a păși în sala de sport mai ai de bifat câteva detalii care să creioneze o experiență plăcută în timpul antrenamentului. Echipamentul de sport este cheia către succes pentru că te ajută să efectuezi corect toate tipurile de exerciții. De asemenea, este esențial ca la finalul sesiunii să te simți energic și mai bine dispus. Ei bine, alegerea outfitului pentru sport îți influențează gradul de confort, în sensul că piesele vestimentare trebuie să lase pielea să respire în voie. Cu siguranță, apariția transpirației nu este o situație plăcută, mai ales atunci când ai în față o serie de antrenamente asupra cărora trebuie să te focusezi.

Pentru ca totul să se desfășoare ca la carte, echipa Reshape Studio a schițat în linii generale spre ce tip de echipament este indicat să te îndrepți dacă ai în plan să îți petreci următoarele luni într-o sala de fitness. 

În cele ce urmează, accentul este pus pe tipul materialelor, calitatea acestora și tehnologia cu care sunt dotate.

Tricouri sistetice concepute special pentru sport, făr cusături sau alte accesorii inutile

Indiferent că alegi o bustieră superbă sau un tricou este esențial ca și materialul să fie comod și să împiedice apariția petelor inestetice. Pentru activitățiile mai intense avem în prim plan două materiale care se usucă rapid și nu lasă ca mirosurile neplăcute să fie dispersate. Bambusul, spre uimirea noastră este prelucrat sub forma unei țesături moi. Acest material în trend te protejează de razele UV și te ajută să ai parte de cât mai multă mobilitate. Un alt material în care ne place să ne lucrăm mușchii este cel sintetic, spre exemplu, polipropilena care ajută la evaporarea poriilor, iar tu ești în totalitate uscat și fără grija unei situații jenante. Nu am omis bumbacul, însă acesta este prezent în cadrul activitățiilor mai soft, cum sunt sedințele de yoga sau pillates.

Pantalonii de fitness, responsabili pentru susținerea musculaturii

Dacă ai apelat la ajutorul trainerilor de la Reshape Studio înseamnă că ai nevoie de încredere în tine, iar cel mai bun mod este să îți prelucrezi corpul. Din acest considerent, te motivăm să îți alegi echipamentul de la magazinele de sport care oferă o îmbrăcăminte specială pentru efortul depus în sală. Este esențial să te îndrepți spre o pereche de pantaloni sau colanți cu o lungime medie dar nu exagerați de strâmți pe tine. În acest pas, analizează foarte bine croiul lor, responsabil de susținerea musculaturii. Din experiența Reshape Studio, femeile execută cu precizie exercițiile, dacă pantalonii sunt prevăzuți cu anumite perforații care nu rețin transpirația. Pentru barbați, cei mai buni sunt cei mai scurți.

Încălțămintea și tehnologia cu care este încorporată

Ultimii, însă și cei mai importanți sunt adidașii de sport care te sprijină în activitatea de fitness. Și aici intervine tehnologia specială din aceste accesorii care mențin echilibrul pe parcursul orelor de antrenament. Cumpără o pereche de adidași cu talpa fabricată din spumă sau perne de aer. Săriturile îți pot afecta articulațiile din cauza șocurilor care apar la contactul cu solul. Pe de altă parte, o încălțăminte prevăzută cu suport pentru glezne te poate proteja de o luxație neplăcută. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați încălțămintea trebuie să fie confortabilă, cu șiret și realizată din materiale care permite ca piciorul să fie ventilat.

La Reshape Studio, o sală exclusivistă de fitness din Cluj-Napoca te bucuri de antrenamente susținute de traineri certificați care țin cont de configurația corpului și de cerințele clientului. Pentru ca experiența ta să fie una de neuitat, ai nevoie și de atenția la celelalte detalii care te sprijină să îți remodelezi corpul în siguranță. Îmbărcămintea este doar unul dintre aspectele pe care te rugăm să le ai în vedere!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button