Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

De cum a început postul, deja ne gândim la cadourile de Crăciun

De cum a început postul, deja ne gândim la cadourile de Crăciun, dar până acolo, vine Moș Nicoale care dă startul acestui ritual de sărbătoare. Una dintre cele mai inspirate idei pe care echipa Reshape Studio ți le oferă în preajma sezonului de iarnă este legată de sănătate. Da, anul acesta este indicat să îți surprinzi partenera/partenerul de viață cu un abonament la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din orașul tău. Clujenii sunt mai mult ca oricând încurajați să opteze pentru un stil de viață echilibrat, având în vedere aglomerația infernală și agitația cu care se confruntă zilnic. Ei bine, trainerii Reshape Studio au gândit oferte tentante, numai bune de făcut cadou. Și acestea fiind zise, poate te întrebi, de ce să optezi tocmai pentru un asemenea dar de Crăciun.

Reshape Studio laureat al concursului Șoimii

Datorită încrederii și profesionalismului de care de care am dat dovată în orașul transilvănean am fost desemnați ca fiind în topul preferințelor clienților în 2022. Astfel, prin recomandările celor care ne-au călcat pragul, suntem astazi lideri activi în fitness și un partner de încredere. De la început, ne-am propus ca prin echipa de profesioniști să atingem orice nivel de așteptare și să ne îmbunănățim zilnic serviciile. În dotare, deținem echipamente moderne și un spațiu special conceput pentru fitness. Optează pentru un abonament și fii tu cel care are grijă de cel de lângă tine!


Reshape Studio este axată pe flexibilitate

La noi găsești mai multe tipuri de abonament în funcție e bugetul tău. Ne dorim să oferim cât mai multă libertate și să nu te limităm la o anumită sumă. Descoperă toate tipurile de abonanamente și optează pentru cel care ți se pare potrivit. Însă, dacă dorești să te convingi că într-adevăr că alegerea ta este un cadou potrivit, te așteptăm pe tine la o sesiune gratuită. Este esențial să testezi ceea ce cumperi și mai ales să experimentezi. Seriozitatea trainerilor este cea care primează în acest cadru dinamic care te motivează să continui și mai ales îți oferă răspunsuri la toate nelămuririle tale legate de fitness. Noi suntem deschiși să îți oferim chiar și un plan alimentar creat după nevoile tale. Accesează link-ul și vezi cât de benefic este un abonament: la Reshape Studio!

Reshape Studio pune accent pe diversitate

În universul nostru ne bucurăm de mai multe tipuri de exerciții. Spre exemplu, ești liber să te antrenezi la mai multe aparate pentru rezultatele mult așteptate. Printre cele mai practicate seturi sunt cele finess, functional training cardio, trx si box. Indiferent de obiectivul persoanei, Reshape Studio este alături de cel care apelează să își tonifieze fizicul. Mai multe despre fiecare serviciu, chiar în acest link: Click aici !

Moș Nicolae este aproape, dar este timpul să te gândești la cadoul cu care dorești să îți surprinzi persoana dragă. Ce spui dacă în luna Decembrie faci o schimbare în viața ta și vă antrenați împreună la Reshape Studio?

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button