Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

3 mituri total neadevărate despre fitness si nutriție care te descurajează

Iată adevărul!

Printre oameni circulă tot felul de zvonuri despre stilul de viață care îți taie elanul de a te apuca de treabă. Reshape Studio dorește să spargă gheața și să pună capăt tuturor legendelor legate de sport care te descurajează! Uneori, și membrii familiei îți transmit starea lor care te lasă de tot pe tânjeală și cu o stare de nemulțumire totală vis-a-vis de fizicul tău. Capul sus, astăzi dărâmăm orice urmă de mit neadevărat despre fitness și nutriție.

Noi le-am selectat pe cele mai cunoscute care sunt publicate sau comentate și în mediul online!

Dacă ți-ai propus să dai câteva kilograme, atunci nu mai consuma nimic după ora 18:00

Toată lumea, a auzit această afirmație de cel puțin trei ori în viață! Știm cât este de enervantă și nefondată! Oraganismul nu poate rezista 12 ore fără să nu fie alimentat corespunzător. Noi credem că este sănătos să mănânci cu două ore înainte de culcare. De ce să îl forțezi inutil și să îl supui autodistrugeri? Da, pentru că el rămâne lipsit de energie va începe să erodeze țesutul muscular.

Este important să nu omiți cele 3 mese recomandate ale zilei, dar să nu te ridici cu burta plină. Bineînțeles că trainerii Reshape Studio te sfătuiesc să eviți gustările nocive din timpul zilei. De aceea, te așteptăm să faci parte din familia noastră și să îți prescriem o rețetă personalizată.

Dacă renunți la fitness, atunci mușchii se vor transforma în grăsime

Într-adevăr, dacă nu mai pui preț pe condiția fizică, este probabil ca și mușchii neantrenații să se strângă, dar nicidecum să ia forma unor săculeți de grăsime. Ca urmare a unei pauze lungi, mușchii vor începe să se atrofieze pentru că ei nu mai sunt în gardă ca în timpul sesiunilor de sport. Pe măsură ce consumi o cantitate mai mare de calorii și renunți la mișcare, mușchii creați se vor mișcora.

După 30 de ani este greu să te apuci de slăbit. Rezultatele apar greu


Hmmm, nu suntem în totalitate de acord! S-a văzut că metabolismul unei femei încetinește după o anumită vârstă, dar acest lucru nu înseamnă că deja este condamnată să trăiască cu un corp pe care nu îl mai iubește. Din cauza nivelului scăzut de hormoni și în lipsa activitățiilor dinamice, parcursul său devine din ce în ce mai greu. Tocmai, de aceea le recomandăm femeilor care au trecut pragul de 30 de ani să apeleze la ajutorul trainerilor Reshape Studio care vor avea parte de o alimentație sănătoasă și desigur, un set de exerciții fizice care să le ajute să își tonifieze zonele neplăcute.
Dacă stai după gura lumii, rămâi în continuare o persoană care acceptă ca și anii să își lase amprenta asupra fizicului. De aceea, sportul menține sănătatea inimii și este „un izvor de sănătate și prospețime, un factor de longevitate!” Ana Aslan!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button