Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Găsește-ți motivația în sport alături de persoana dragă

Ca în orice domeniu, și sportul cere motivație și mai ales, perseverență. Dacă ești la început de drum și dorești să urmezi un program de fitness, ai nevoie de suport moral și susținere. Poate că din exterior pare „floare la ureche”, însă știm că mișcarea presupune schimbarea rutinei zilnice. Reshape Studio te sfătuiește să începi cu dreptul și să îți inviți la fitness, persoana care știi că te încurajează necondiționat și este dornică să adopte un stil de viață sănătos.

Acum te poți bucura de compania partenerului/partenerei într-un mediu dinamic care face ca și obiectivele tale să fie mai ușor de atins. Haide, faceți echipă bună și în exterior, la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca și petreceți timp de calitate!

Întărește-ți relația și atrage mai mult chef de mișcare

Nici nu realizezi cât de benefică este mișcarea alături de omul care ți-a cucerit sufletul sau ți-a atras simpatia. Parcă radiezi și devii o persoană mult mai motivată să duci la bun sfârșit, tot setul de exerciții. Partenerul va fi și el entuziasmat dacă te are alături. Și da, există mai multe șanse să te antrenezi dacă îl vezi acolo pentru tine. Știai că practicarea unui antrenament conduce la ameliorarea depresiei și anxietății. Scapă de stările de supărare alături de sprijinul tău și vezi cum, prin exerciții moderate, reușești să reduci orice simptome ale depresiei.


Sportul este o nouă ocazie de a vă cunoște mai bine

Dacă simți că monotonia și-a făcut loc în relația de prietenie sau de cuplu, atunci apelează la o nouă metodă! Surprinde-l cu un abonament la Reshape Studio prin care să îi demonstrezi că doar împreună reușiți să vă regăsiți. Probabil, că o discuție, purtată în timp ce vă tonifiați fizicul este calea spre o împăcare armonioasă care s-a clădit printr-un ritual sănătos. În timpul antrenamentului, atmosfera poate deveni una veselă, deoarece tensiunea dintre voi a dispărut cu totul. Reshape Studio ți-a pregătit abonamente speciale pentru voi doi, indiferent că veniți în ipostaza de cuplu sau simpli amici.

Antrenamentul împreună cu el/ea îți conferă mai rapid și rezultatele dorite

Știind că dacă ai lângă tine persoana care îți insuflă putere și energie, ajungi să efectuezi precis, seturile de exerciții. Pe parcurs, ajungi să urmărești obiectivul și să te relaxezi într-o companie dragă. Mereu admirăm persoanele care împart, dar atunci când vorbim de sănătate, parcă ești și mai mulțumită de alegerea ta. Deoarece, intrăm încet, încet în sezonul rece și există riscul să adaugi câteva kilograme pe burtică, gândește-te serios la un program de mișcare. Reshape Studio te motivează prin sfaturile oferite și te așteaptă să vezi pe ce aparate de fitness vei lucra, dar și care este viitorul tău program de sport pe care îl poți urma în perioada rece care urmează.

Iată că ai aflat o metodă sănătoasă prin care să îți cucerești sau să îți impresionezi pe cel care îți este alături. Nimic nu e mai frumos decât mișcarea în doi pentru că motivația crește la fiecare sesiune de fitness!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button