Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Cum să faci față tentațiilor culinare de Crăciun, fără să depui kilogramele la loc

Luna Decembrie mai este denumită și luna tentațiilor culinare care îți deschide apetitul spre deliciile care abundă masa de Crăciun. În această perioadă cei care au grijă la kilogramele în plus sunt puțin stresați, deoarece urmează o serie de revederi cu rudele, prietenii sau vizitele neașteptate ale vecinilor. Toate acestea atrag după sine, alimente calorice și multe băuturi acidulate. Pentru că suntem în una dintre cele mai iubite lunii din an, Reshape Studio îți recomandă să îți creezi, încă de pea cum, un plan nutrițional și unul de mișcare care poate să include următoarele.

Multă mișcare în aer liber cu familia


Știm prea bine că unul dintre obiceiurile pe care familile tradiționale le practică De Crăciun este relaxarea în fața TV-ului sau petrecerea timpului liber pe telefonul mobil. Aceste activități sedentare te pot pune la îngrășat, mai ales dacă temperaturile de afară sunt negative! Noroc că la Reshape Studio poți să te antrenezi în continuare, deoarece noi respectăm doar sărbătorile legale, în rest suntem pregătiți de mișcare. Secretul este să revii în forță și gata de o activitate intensă. Mai mult, de Crăciun cel mai frumos cadou este sănătatea, fapt pentru care te încurajăm să îți faci un abonament la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca. Dar până atunci, în zilele de sărbătoare, o plimbare cu cei dragi îți asigură cei 7 000 de pași recomandați pentru organism.

Gustă puțin din toate, dar fără să profiți prea mult


Și în acest ritual delicios este bine să dai dovadă de înțelepciune. Pe masa de Crăciun sau între noapte dintre ani, micile gustări sunt cele care primează și îți fac cu ochiul. Nu ai cum să le reziști, chiar dacă nu îți este foame. Cum să te abții de la deserturi, bunății, covrigei sau alte tentații, te învață chiar trainerul tău personal de la Reshape Studio care îți creează un plan nutrițional. Este mai ușor când lucrezi în echipă pentru că atunci te păstrezi în formă! Noi te sfătuim să ai grijă la mărimea porțiilor de mâncare, iar regula de aur este să fii cât se poate moderat! Nu pleca nicioadată înfometat de acasă și alege mereu farfurii micuțe!

Pune accent pe hidratare! Optează pentru apa naturală


Este esențial ca în Decembrie, lună în care pregătirile pentru masa de Crăciun sunt la foc continuu, iar musafirii sunt așteptați cu fel de fel de aperitive, meniuri copioase și deserturi colorate, hidratarea este cea care susține digestia. În general, este recomandat să consumi zilnic 2-3 litri de apă. Mai ales este esențial ca și în timpul sezonului rece, să te hidratezi din două puncte de vedere: iarna porți 2 straturi de haine, iar corpul transpiră repede dacă desfășori o activitate sau trecerea de la cald la rece este un factor stresant pentru corp, care imediat transpiră. Reshape Studio îți recomandă un pahar de apă înaintea mesei pentru că reușește să reducă pofta de mâncare.

Așadar, acestea au fost cele 3 recomandări de care este bine să ții cont! Urmează o perioadă frumoasă, în care familia și bunătățiile pregătite în casa sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine Crăciunul! Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button