Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

De ce recomandăm ca și femeia la Reshape Studio să practice boxul

Mai mare ne-a fost mirarea să vedem faptul că publicul feminim alege un sport, mai puțin neobișnuit pentru condiția fizică. Dar, nu putem decât să ne bucurăm și să încurajăm practicarea boxului de către femeile care aspiră să își depășească limitele.

La Reshape Studio, observăm cum boxul devine molipsitor pentru doamne și domnișoare, deoarece sunt cucerite de rezultatele care apar pe parcurs. Ba mai mullt, trainerii Reshape Studio sunt deschiși la ideea de a antrena femeile, mai ales după terminarea lunii Decembrie, când poftele culinare sunt greu de gestionat. Deci, putem spune că boxul vizează ambele categorii de public pentru că ajută la tonifierea organismului și la menținerea unei sănătății mentale.

Iată de ce acesta se află pe lista favorită a femeilor.

Au parte de un corp sculptat într-un timp relativ scurt

Bineînțeles că rezultatele nu apar peste noapte, dar sunt vizibile, mult mai rapid comparativ cu practicarea celorlalte sporturi. Acestea sunt mirate, căci doar după câteva sesiuni intensive se bucură de o condiție fizică care imediat atrage privirea. Spre exemplu, trainerul personal de la Reshape Studio pune accent la tehnicile de lovire, exerciții de forță și pe mișcările specifice boxului. Echipa noastră încearcă ca și mușchii practicantului să fie toți solicitați și aici sunt incluși cei a brațelor, a picioarelor și a fesierilor. Așadar, doamenlor și domnișoarelor sunteți provocate în 2023 să încercați un sport dinamic prin care se ard sute de calorii în 60 de minute, datorită gradului de efort mărit.

Reduce considerabil stresul din viața femeilor

Știm prea bine că ele sunt mai agitate și au un stil de viață mult mai solicitant decât bărbații, iar de aceea femeile au nevoie neapărat de un refugiu pe care îl găsesc la Reshape Studio. Aici, la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca, boxul înseamnă libertate și o stare de bine. În această etapă, creșterea în intensitate a exercițiilor atrage încredere în forțele proprii și te face să simți cum anxietatea sau depresia, dispar în cele din urmă. Dacă ai nevoie să redevii persoana optimistă, noi îți recomandăm să ai în vedere boxul care te ajută să îți consolidezi respectul față de tine și mai ales să te simți bine în propriul corp. Dar mai este ceva! Boxul te motivează să socializezi, mai ales dacă te știi o femeie mai introvertită!

Te invață tehnicile de autoapărare


În timpul antrenamentului la sacul de box ai nevoie de sincronizare și concentrare. Cuvântul ce caracterizează cel mai bine acest sport este self-defense care prinde foarte bine și femeilor. Și cum niciodată nu știi la ce să te aștepți pe stradă, mai bine să ai la tine tehnicile de autoapărare. Boxul te antrenează excelent pentru situații neprevăzute și îmbunătățește acele mișcări de coordonare. Spre exemplu, sincronizarea dintre ochi, mâini și picioare este de acum corectă și poți oricând să îți iei prin surprindere adversarul.

Dacă ești curioasă despre acest sport, îți mai spunem că la Reshape Studio te susținem să îți menții echilibrul chiar și după o serie de mișcări bruște! Te așteaptă un atrenament, cum nu ai mai practicat! Îndrăznește și depășește-ți condiția fizică prin box:

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button