Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Păstrează-ți motivația pentru sport și în 2023

Atunci când ai în plan să faci sport ești super entuziasmat de faptul că urmează să îți schimbi rutina zilnică. Știi că dacă depui efort, rezultatele o să apară. Adeseori, se întâmplă ca pe parcurul antrenamentului, să îți pierzi din energie și să te descurajezi, chiar dacă ești conștient că sportul înseamnă sănătate. Și aici, doar tu poți să stompezi și să cauți metodele care te stimulează să continui programul de fitness.


Fiindcă ne aflăm la început de 2023, echipa Reshape Studio ți-a pregătit 3 sfaturi care te vor „ține în priză” și te vor convinge că merită să mergi mai departe cu exercițiile de mișcare.

Stabiliește-ți obiective realiste

Este esențial să iei totul cu pași mărunți pentru că doar așa te vei îndrept spre reușită. Mai ales că în acest cadru dinamic, frustrările nu își au locul, iar tu ai nevoie să fii mereu motivat. Spre exemplu, la antrenamentul de fitness, desfășurat la Reshape Studio discutăm împreună cu clientul despre doleanțele sale. Ne place să știm care sunt obiectivele la care țintește atunci când optează pentru un antrenament. De aceea, noi încurajăm să fii realist și să conștientizezi că rezultatele nu apar într-un timp scurt. Este vital, ca și organismul să învețe ușor, noul stil de viață și să elimini treptat caloriile și straturile de grăsime. Antrenorul personal te va ghida în noua călătorie în care răbdarea și motivația sunt punctele cheie.

Creează-ți din fitness sau orice altă activitate sportivă, un obicei sănătos

Credem cu tărie faptul că după alimentație, mișcarea este următorul factor care îți oferă o viață sănătoasă. Zi de zi, observăm cu starea interioară a clientului se îmbunătățește vizibil și devine o persoană mult mai energică și optimistă. Este esențial ca în rutina zilnică să incluzi și această componentă care te face să îți menții o greutate optimă, iar setul de exerciții recomandat reprezină un stimulent metabolic. Gândește-te la un interval orar și încearcă să îl respecți, în ciuda faptului că, probabil ai și alte priorități în programul zilnic. Activitatea sportivă, prin transpirație – ajută la eliminarea toxinelor din organism, iar digestia este vizibil îmbunătățită. Ce spui dacă în 2023, sportul se regăsește în lista de obiective pe care dorești să le duci la bun sfârșit? Reshape Studio din Cluj-Napoca îți stă la dispoziție cu abonamente și sfaturi despre întreg parcursul tău cu recomandări și bune practici din lumea fitnessului!

Ascultă-ți playlistul preferat în timpul antrenamentului


Pe lângă dorința de a schimba lucrurile în bine și muzica îți oferă acel impuls de care ai nevoie să continui programul de mișcare. Deconectează-te de la toate problemele din exterior și concentrează-te pe propria persoană. Piesele preferate te relaxează și te fac să menții un ritm constant. Chiar dacă alături de tine, ai un prieten care este alături de tine ancorat în mișcare sau trainerul personal, uneori ai nevoie să fii doar tu cu tine! Selectează-ți melodiile pe care le consideri potrivite pentru starea ta și vezi cum organismul este distras de la gradul de efort. Prin muzică ajungi să te autodepășești, deoarece îți găsești automotivația și te dedici întru totul antrenamentului.

Fii pregătit pentru un an plin de provocări surprinzătoare la Reshape Studio, una dintre cele mai exclusiviste sălii de fitness din Cluj-Napoca.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button