Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Top 3 exerciții pentru musculatura pieptului, recomandate de Reshape Studio

Printre tipurile de antrenamente pe care le poți testa la Reshape Studio se numără și exercițiile pe care, mai ales publicul masculin le adoră. Bărbații își doresc să impresioneze privirile femeilor printr-un piept atrăgător și care este perfect proporționat. Majoritatea nu reușesc să își vadă visul împlinit decât dacă apelează la un trainer personal care să îl stimuleze și să îl pună serios la treabă. În cadrul sălii de fitness din Cluj-Napoca, totul este posibil, deoarece aici avem în dotare aparate care îți sculptează pieptul și profesioniști preocupați de client!

Te invităm și pe tine să ai curajul să începi un nou antrenament care vizează muscultura pieptului. În prima instanță, o să îți explicăm anatomia pieptului (mușchii superiori, mușchii mijlocii și mușchii inferiori), urmând mai apoi să trecem la întocmirea detaliată a listei cu exercițiile potrivite!

Acum, unul dintre trainerii Reshape Studio îți dezvăluie doar 3 tipuri de mișcări care se regăsesc în sesiunea de antrenament. Și nu uita, respirația este bine să fie completă și profundă pentru un executări corecte!

Pe locuri, fiți gata…START!

  • Flotările, primul pas spre definirea pieptului

Acestea sunt considerate ca fiind primele exerciții de bază care stimulează creșterea masei musculare existente la nivelul toracelui. Dacă deja ești obișnuit cu acest tip de efort, te provocăm să faci flotările într-o singură mână, pe care să o schimbi alternativ. După ce te-ai antrenat și ai bifat numărul recomandat, urmează să trecem la flotările realizate la paralele. Suntem încântați de acest gen de exercițiu pentru că acționează și asupra pectoralilor în momentul când picioarele sunt împreunate!

  • Antrenamentul cu haltere / gantere indicat pentru antrenarea tuturor structurilor muscular

În acest pas, clientul Reshape Studio are libertatea de a se “juca” în diferite moduri cu greutățile din sala de fitnss. Cele două accesorii de bodybuilding, prezentate sunt recomandate pentru dezvoltarea musculaturii,îmbunătățirea echilibrului și accelerarea metabolismului. Ganterele sunt inscripționate cu anumite valori, având la cele două capete greutăți care pun la treabă grupele musculare mari, din zona: pieptului, spatelui, picioarelor, dar și cele mici: biceps/tricepșii. Efortul tău nu se limitează aici! Continuăm cursa cu halterele care sunt alegerea celor își propun să își mărească și mai mult, rezistența la efort! Halterele sunt prevăzute cu discuri care cer a fi folosite cu ambele mâini.

  • Fluturările la scripe pentru un plus de rezistență

Ei bine, acest tip de exercițiu te ajută să îți dezvolți musculatura într-un mod uniform, fiind o alternativă a ganterelor și halterelor. Putem spune că în cadrul acestui antrenament îți lucrezi bine pectoraliii. Acest tip de exercițiu se efectuează din picioare, având spatele drept, în timp ce în mâini ai apucat bine, cablul flexibil a aparatului. Și în acest caz, modul cum respiri ocupă un loc important! Datorită acestui accesoriu de fitness îți mărești rezistența, iar brațele devin puternice! Per total, mișcarea este bine să fie realizată la cot, iar umerii să fie nemișcați! Despre toate acestea, te așteptăm să discutăm cu tine!

Înainte de a porni la drum, antrenorul personal de la Reshape Studio discută cu tine despre măsurile de siguranță, echipamentul potrivit pentru aceste exerciții propuse și, desigur, despre planul alimentar de care să ții cont!

Vino acum și definește-ți mușchii pieptului la una dintre cele mai exclusiviste săli de fitness din Cluj-Napoca!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button