Suntem pregătiți să te pregătim. Scrie-ne sau dă-ne un telefon și vom descoperi împreună cum poți începe drumul spre o formă fizică și mentală puternică.

(0746) 572 855

STR. GALATI NR.6 – PARK LAKE 2 (3,57 KM), CLUJ-NAPOCA

URMARESTE-NE
Top

Masajul sportiv, remediu perfect pentru mușchii tensionați

După o săptămâna intensă de antrenament, Reshape Studio îți recomandă să ai grijă în continuare de tine. Spre exemplu, sănătatea înseamnă și o sesiune de masaj relaxant care să liniștească corpul. Poate că, în timpul sesiunii de fitness te-ai confruntat cu dureri musculare, uneori greu de suportat. Și aici, unul dintre cele mai potrivite remedii este chiar masajul sportiv care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și reduce vizibil febra musculară! Este esențial să te reîntorci cu drag și cu forțe proaspete în sala de antrenament pentru a te bucura în continuare de abonamentul tău!

Pentru că sănătatea ta generală contează, iată ce fel de masaj sportiv poți să încerci acasă, dacă te numeri printre cei care au un stil de viață activ! În funcție de tipul de masaj prezentat, ai nevoie să îți achiziționezi și câteva accesorii care vor detensiona mușchii!

  • Masajul sportiv care relaxează mușchii spatelui

Pentru efectuarea mișcării, ai nevoie de o rolă pentru masaj peste care să te așezi cu zona lombară (spatele) în timp ce îți pui nădejdea în coate. Fiind orientat cu fața spre tavan, începi să te balansezi înainte și înapoi, într-un ritm ușor, timp în care lași partea inferioară a spatelui să se relaxeze! În acest fel, după o sesiune de antrenament solicitantă la Reshape Studio, reușești să te eliberezi de acea tensiune musculară acumulată. Pe lângă mușchii spatelui, rola de masaj ajută și la relaxarea coapselor. Acum ești orientat cu fața către sol și îți întinzi un picior în spate pe rola de masaj, timp în care celălat picioar îl ții îndoit către tine. Efectuezi exact aceeași mișcare de balansare, menționată anterior, timp de 30 de secunde!

  • Relaxează-ți coapsele utilizând propriile mâini

Poate îți sună ciudat, dar acest tip de masaj este recomandat după fiecare sesiune de antrenament! Pentru că este ușor de realizat, imediat după finalizarea efortului și efectele se resimt imediat. Mușchii coapselor sunt destresați și masați cu mâinile împreunate. Practic, este nevoie să formezi o boltă cu ajutorul palmelor. Aici este vital să le strângi cât poți de tare la fiecare urcare pe genunchi! O să simți o senzație de eliberare a tensiunii musculare.

  • Masajul tălpilor cu mingea de tenis

Și partea inferioară a corpului merită un tratament pe măsură! Ei bine, iată că tălpile, cele pe care îți pui toată forța sunt răsfățate cu ajutorul unei mingi de tenis. Mișcarea este foarte simplă: așezi articolul sportiv sub talpă și efectuezi mișcări de tipul înainte – înapoi până în momentul când simți că încordarea a trecut! La acest exercițiu ai voie să stai în picioare sau așezat, deoarece importantă este durata masajului.

În final, dorim să îți reamintim de ce este recomandat să te bucuri de câteva minute de masajul sportiv:

  • este cel care relaxează mușchii și mai ales, contribuie la diminuarea tensiunii musculare;
  • sprijină corpul să facă față mai ușor durerii și totodată grăbește procesul de recuperare a organismului în cazul unui accident în sala de antrenament;
  • îmbunătățește vizibil musculatura și flexibilitatea oaselor prin stimularea circulației sângelui;

Bucură-te de un stil de viață sănătos și în spațiul intim, unde poți da o mână de ajutor corpului tău! Ai nevoie doar de bunăvoință și câteva accesorii!

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Call Now Button